Educational Group Name: Horticultural Sciences
Status: Active
Room Number:
Email:
Phone: 51212324

Journal Articles

Conferences Articles

Thesis

  • Investigation the nutritional value and antioxidant properties of Chaerophyllum macrospermum Spreng. and prevention of its postharvest yellowing
  • 1399/11/22 Orang Khademi (استاد راهنما دوم)
  • Effects of hot water and 1-MCP on the anti -astringent treatments in persimon
  • 1398/06/17 Orang Khademi (استاد راهنما دوم)
  • Investigation of the effect of different colors of LED light and UVC light on the shelf life of Capsicum annum
  • 1397/11/16 Orang Khademi (استاد راهنما اول)
  • Effects of Hot water and Ultrasound on Loquat
  • 1397/06/20 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Effect of preharvest application of glycine betaine, sorbitol , proline on the postharvest maintenance of peach fruit
  • 1396/12/03 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • UV-C on mushroom
  • 1396/11/15 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Interaction of ultrasonic and calcium lactate treatments on storability and control of browning in button mushroom (Aga
  • 1396/06/29 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Persimmon
  • 1395/11/25 Orang Khademi (استاد مشاور)

  • Effects of Melatonin on delaying senescence and induction resistance to chilling injury in tomato fruit
  • 1395/11/24 Orang Khademi (استاد راهنما اول)
  • Pomgeranate
  • 1395/11/20 Orang Khademi (استاد راهنما 2)
  • Gamma
  • 1395/11/13 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • تاثير کيتوزان و پوترسين بر پاسخ به تنش شوري در گياهچه خرمندي
  • 1395/06/08 Orang Khademi (استاد راهنما دوم)
  • کاهش اثرهاي فيزيولوژيکي تنش کلريدسديم در توت‌فرنگي رقم’کاماروسا‘ توسط تيمار پوترسين
  • 1394/10/26 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Reducing the physiological effects of salinity stress in strawberry cv. ‘Camarosa’ by putrescine treatment
  • 1394/10/26 Orang Khademi (استاد راهنما اول)
  • Nano chitosan
  • 1394/10/21 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Effects of SA, Ascorbic acid and 1-MCP on shelf life of fresh cut persimmon
  • 1394/10/11 Orang Khademi (استاد مشاور اول)
  • مطالعه برخي تيمارهاي بعد از برداشت بر عمر قفسه اي اريل انار
  • 1394/07/20 Orang Khademi (استاد راهنما 2)
  • ارزيابي تنوع ژنتيکي برخي از خرمالوهاي موجود در ايران با استفاده از نشانگر هاي ISSR و SCoT
  • 1394/07/07 Orang Khademi (استاد راهنما 1)
  • Pro
  • 1393/11/07 Orang Khademi (استاد مشاور 2)
  • مطالعه برخي تيمارهاي بعد از برداشت بر کيفيت و عمر پس از برداشت قارچ تکمه اي
  • 1393/11/01 Orang Khademi (استاد راهنما 2)
  • Study relation between pomegranate fruit with some tree and fruit physicochemical characteristics
  • 1393/07/09 Orang Khademi (استاد راهنما 2)
  • Effect of salicylic acid and iron foliar application on some quantitative and qualitative characteristics of the Alberta peach (Prunus persica Alberta)
  • 1393/07/02 Orang Khademi (استاد مشاور اول)
  • Effects of calcium coloride and gibberellic acid treatemnts on some quantitative, qualitative characteristics and strobility of Sweet pepper
  • 1393/04/16 Orang Khademi (استاد راهنما 2)
  • The effects of Gibberellic Acid Spraying on the quality and quantity of Grape
  • 1392/12/19 Orang Khademi (استاد مشاور 1)